Klubben

Thy Frilufts- & Klatreklub er med start i 1998 en forening, som med udgangspunkt i en indendørs klatrevæg samt flere udendørs friluftsaktiviteter, ønsker at give interesserede mulighed for en aktiv fritid.

Med andre ord spænder vores aktiviteter primært over vægklatring, træklatring og rapelling, men også mindre ekskursioner og klubture til Norge og Sverige, hvor klippe- og sportsklatringen er i højsædet. Ud over dette arrangerer vi hvert år et multisportsløb under Thy Race – Thy til lands, til vands og i luften. Desuden arrangeres overlevelsesture, oplevelsture, mindre adventure races mv. for interesserede.

Vi har til huse i Snedsted Hallen, hvor størstedelen af den nuværende væg blev opført i 2009. Endvidere er klubben i besiddelse af to flotte klatreskulpturer af norsk granit, der er placeret ved klubbens hovedindgang. I 2012 blev væggen yderligere udvidet med en strukturvæg, mens udvidelsesplanerne fortsat er store, heri inkluderet boulderrum og yderligere udbygninger af den allerede omfangsrige strukturvæg.